Een zonnescherm is een zeer doeltreffend product in de bescherming tegen schadelijke ultraviolette straling op het terras. Het zonwerende doek blokkeert gemiddeld tussen de 90- en 99% van de UV-straling. Daarnaast kun jij met jouw zonnescherm gemakkelijk de temperatuur op jouw terras reguleren. Is het hoog zomer en vind je dat het te warm wordt op je terras? Open dan het scherm en ervaar meteen dat de lichtstinsentiteit en warmte op jouw terras vermindert.
KNIKARMSCHERM PORTO
De Porto is een semi-cassettescherm. Door de perfecte aansluiting van de voorlijst en de bovenkap blijft het doek voor een groot deel beschermd tegen weersinvloeden en vuil. De Porto kenmerkt zich daarnaast door de ronde afwerking van de voorlijst en bovenkap.Maximale breedte 6000mm en 2000mm uitval of 5500mm en 2500 uitval of 5000 en 3000mm uitval..
KNIKARMSCHERM IPANEMA
Het Ipanema zonnescherm is één van de topschermen uit de Sungear collectie. De compacte cassette zorgt ervoor dat de oprolbuis zelfs bij geheel open scherm niet zichtbaar is. De mogelijkheid om de Ipanema te voorzien van geïntegreerde ledverlichting maakt het scherm enorm populair!Maximale breedte 6000mm en 3000mm uitval..
KNIKARMSCHERM SANT TROPEZ
De extra stevige knikarmen van het Sant Tropez zonnescherm maken het mogelijk om enorme terrassen te overspannen. De gesloten cassette zorgt er bovendien voor dat het doek beschermd blijft tegen invloeden van het weer en vuil.Maximaal breedte 12000mm en 3500mm uitval..
KNIKARMSCHERM SANTANDER
Het Santander zonnescherm is één van de meest luxueuze zonneschermen uit het Sungear assortiment. De zijkappen van de rechthoekige cassette hebben een blinde bevestiging, dit zorgt voor een stijlvolle afwerking. Daarnaast zorgt een afloop in de bovenbak ervoor dat er geen lekstrepen ontstaan.Maximaal breedte 7000mm en 4000mm uitval..
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4