FRAME 110x110MM VOOR VRIJSTAAND BOUWEN TERRASOVERKAPPING
Frame voor vrijstaand bouwen overkapping..
FRAME 200x200MM VOOR VRIJSTAAND BOUWEN TERRASOVERKAPPING ULTRALINE
Frame voor vrijstaand bouwen overkapping..
FUNDERING TERRASOVERKAPPING
Ondersteunende fundering voor uw overkapping. Een terrasoverkapping kan op elke bestaande ondergrond worden geplaatst. Voor extra stevigheid, of wanneer een goede fundering ontbreekt, kunt u echter kiezen voor betonpoeren met of zonder hemelwaterafvoer.(HWA) Deze betonpoeren kunnen heel eenvoudig en uiteraard uit het zicht onder de staanders worden gemonteerd. De ondergrond is in Nederland ov..
SCHOREN TERRASOVERKAPPING
Schoren zijn schuin geplaatste profielen in de bijpassende kleur van uw terrasoverkapping, die tegen de palen en tegen het bovenste frame bevestigd dienen te worden. Hiermee geeft u uw terrasoverkapping een prachtige afwerking en een landelijke uitstraling, als bij een traditionele veranda...
SPIE GLAS
De spie is gemaakt van hoogwaardige veiligheidsglas. Het frame is van aluminium en is verkrijgbaar in verkeerswit en crème en antraciet. U kunt de spie direct bestellen samen met uw terrasoverkapping, maar u kunt ook besluiten om later uw overkapping hiermee uit te breiden. ..
SPIE MET ALUMINIUM VULLING
De spie is gemaakt van hoogwaardige aluminium. Het frame is verkrijgbaar in verkeerswit en crème en antraciet. U kunt de spie direct bestellen samen met uw terrasoverkapping, maar u kunt ook besluiten om later uw overkapping hiermee uit te breiden. ..
SPIE POLYCARBONAAT
De spie is gemaakt van hoogwaardige polycarbonaat platen. Het frame is van aluminium en is verkrijgbaar in verkeerswit en crème en antraciet. U kunt de spie direct bestellen samen met uw terrasoverkapping, maar u kunt ook besluiten om later uw overkapping hiermee uit te breiden. ..
ZIJWAND TERRASOVERKAPPING ALUMINIUM MET OF ZONDER SPIE
Luxe (zij)wand van onverwoestbaar aluminium (kleur antraciet) eventueel gecombineerd met een glas of polycarbonaat spie...
ZIJWAND TERRASOVERKAPPING GLAS
Met een zijwand maakt u de overkapping aan één of meerdere zijden dicht, waardoor regen en wind geen kans meer maken. Zo kunt u tot ver in de herfst van uw buitenruimte genieten. De zijwanden zijn direct mee te bestellen en te plaatsen, maar natuurlijk ook altijd later nog te monteren.  ..
ZIJWAND TERRASOVERKAPPING KUNSTSTOF MET OF ZONDER SPIE
Luxe (zij)wand van onverwoestbaar kunststof  eventueel gecombineerd met een glas of polycarbonaat spie...
ZIJWAND TERRASOVERKAPPING POLYCARBONAAT
Met een zijwand maakt u de overkapping aan één of meerdere zijden dicht, waardoor regen en wind geen kans meer maken. Zo kunt u tot ver in de herfst van uw buitenruimte genieten. De zijwanden zijn direct mee te bestellen en te plaatsen, maar natuurlijk ook altijd later nog te monteren. ..
LED VERLICHTING
Onze dimbare LED-inbouwspots worden geleverd mét afstandsbediening, extra comfortabel!..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12