Maak uw terrasoverkapping compleet met de accessoires van Sungear. 
In een handomdraai bouwen wij uw overkapping om tot luxe tuinkamer!

FUNDERINGEN
Ondersteunende fundering voor uw overkapping. Een terrasoverkapping kan op elke bestaande ondergrond worden geplaatst. Voor extra stevigheid, of wanneer een goede fundering ontbreekt, kunt u echter kiezen voor betonpoeren met of zonder hemelwaterafvoer.(HWA) Deze betonpoeren kunnen heel eenvoudig en uiteraard uit het zicht onder de staanders worden gemonteerd. De ondergrond is in Nederland ov..
SCHOREN SET
Schoren zijn schuin geplaatste profielen in de bijpassende kleur van uw terrasoverkapping, die tegen de palen en tegen het bovenste frame bevestigd dienen te worden. Hiermee geeft u uw terrasoverkapping een prachtige afwerking en een landelijke uitstraling, als bij een traditionele veranda...
SPIE ALUMINIUM
De spie is gemaakt van hoogwaardige aluminium. Het frame is verkrijgbaar in verkeerswit en crème en antraciet. U kunt de spie direct bestellen samen met uw terrasoverkapping, maar u kunt ook besluiten om later uw overkapping hiermee uit te breiden. ..
SPIE GLAS
De spie is gemaakt van hoogwaardige veiligheidsglas. Het frame is van aluminium en is verkrijgbaar in verkeerswit en crème en antraciet. U kunt de spie direct bestellen samen met uw terrasoverkapping, maar u kunt ook besluiten om later uw overkapping hiermee uit te breiden. ..
SPIE POLYCARBONAAT
De spie is gemaakt van hoogwaardige polycarbonaat platen. Het frame is van aluminium en is verkrijgbaar in verkeerswit en crème en antraciet. U kunt de spie direct bestellen samen met uw terrasoverkapping, maar u kunt ook besluiten om later uw overkapping hiermee uit te breiden. ..
VRIJSTAAND BOUWEN 110x110MM
Frame voor vrijstaand bouwen overkapping..
VRIJSTAAND BOUWEN ULTRA 200x200MM
Frame voor vrijstaand bouwen overkapping..
ZIJWAND ALUMINIUM
Luxe (zij)wand van onverwoestbaar aluminium (kleur antraciet) eventueel gecombineerd met een glas of polycarbonaat spie...
ZIJWAND GLAS
Met een zijwand maakt u de overkapping aan één of meerdere zijden dicht, waardoor regen en wind geen kans meer maken. Zo kunt u tot ver in de herfst van uw buitenruimte genieten. De zijwanden zijn direct mee te bestellen en te plaatsen, maar natuurlijk ook altijd later nog te monteren.  ..
ZIJWAND HPL (KUNSTSTOF)
Luxe (zij)wand van onverwoestbaar kunststof  eventueel gecombineerd met een glas of polycarbonaat spie...
ZIJWAND POLYCARBONAAT
Met een zijwand maakt u de overkapping aan één of meerdere zijden dicht, waardoor regen en wind geen kans meer maken. Zo kunt u tot ver in de herfst van uw buitenruimte genieten. De zijwanden zijn direct mee te bestellen en te plaatsen, maar natuurlijk ook altijd later nog te monteren. ..
LED VERLICHTING
Onze dimbare LED-inbouwspots worden geleverd mét afstandsbediening, extra comfortabel!..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12