Accessoires Glaswanden

DEURGREPEN
Diverse deurgrepen RVS en RVS look voor uw glazen schuifwand..
GLASWANDAFSLUITING MET MIDDENSLUITING OF ZIJSLUITING
Maak kennis met onze gloednieuwe sluitsystemen voor de schuifwanden. Deze sluitsystemen zien er niet alleen mooi uit, maar zorgen ook voor gebruiksgemak en veiligheid.De zij- en middensluiting zorgen voor een stevige vergrendeling en geven een geruststellend gevoel van bescherming. Er zijn twee verschillende soorten sluitsystemen : een zijsluiting en een middensluiting. Hoe werkt het?Bij de z..
MEENEMERS
Alle glaspanelen in één keer open en dicht. ‘Mee-nemers’ zorgen ervoor dat alle panelen, bij het open of dichtschuiven van de glaswand, automatisch worden meegenomen. Zo kunt u de gehele wand eenvoudig open of sluiten. De mee-nemers zijn variabel in het profiel te monteren, waardoor u zelf kunt bepalen waar u de panelen wilt laten overlappen...
OPVULLEN GLASWAND
Koker verkrijgbaar in de kleuren verkeerswit, crème en antraciet. 110x110mm Lengte 2500mm..
SLOT VOOR GLASWAND GEANODISEERD
Slot voor het afsluiten van een glasschuifwand. In combinatie met meenemers kunt u uw glaswand afsluiten...
STEEL- LOOK PROFIELSET
Je hebt blikvangers. En blikvangers. Dit is de meeste recente. Met de Steel-look glasroedes van Sungear creëert u de perfecte combinatie tussen een huiselijke sfeer en het buitenleven gevoel. De glasroedes kenmerken zich door een combinatie van strak design en een ruimtelijk karakter. Het fraaie lijnenspel zorgt voor een speelse lichtinval. In combinatie met de zwarte look, voegt u hiermee een mod..
TOCHTSTRIP MET HAAR
Tochtstrip in de kleur aluminium voor een winddichte afdichting van uw schuifwand. Als afwerking uw glazen wanden, kunnen aluminium profielen met borstels op de zijkanten van de glasplaten worden gemonteerd. Deze zorgen voor een winddichte afwerking en stabiliseren en ondersteunen de glaswanden bij het verschuiven. De borstels zijn eventueel later te monteren en eenvoudig na te bestellen...
U SET GLASOPVANG
Set van 2 stuks. Verkrijgbaar voor 3 tm 6 sporen breed in de kleuren verkeerswit, crème en antraciet...
VAST PROFIELEN SET
Door middel van een vast profielenset kunt u een 7e paneel monteren icm een 6 sporenrail. Zo kunt u dus 7 panelen achter elkaar plaatsen. Ideaal als uw overkapping breder is dan 6 meter ..
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9