FRAME 110x110MM VOOR VRIJSTAAND BOUWEN TERRASOVERKAPPING
Frame voor vrijstaand bouwen overkapping..
FRAME 110x110MM VOOR VRIJSTAAND BOUWEN TERRASOVERKAPPING ULTRALINE
Frame voor vrijstaand bouwen overkapping..
FUNDERING TERRASOVERKAPPING
Ondersteunende fundering voor uw overkapping. Een terrasoverkapping kan op elke bestaande ondergrond worden geplaatst. Voor extra stevigheid, of wanneer een goede fundering ontbreekt, kunt u echter kiezen voor betonpoeren met of zonder hemelwaterafvoer.(HWA) Deze betonpoeren kunnen heel eenvoudig en uiteraard uit het zicht onder de staanders worden gemonteerd. De ondergrond is in Nederland ov..
KOKERPROFIEL T.B.V. OMKOKEREN HEMELWATERAFVOER
Het omkokeren van een bestaande hemelwaterafvoer bij het plaatsen van een terrasoverkapping/carport  ..
LED VERLICHTING
Onze dimbare LED-inbouwspots worden geleverd mét afstandsbediening, extra comfortabel!..
RITZSCREEN  MET BREEDTE TOT EN MET 4000MM
Ritzscreen Op dit moment is dit screen het beste windvaste dat op de markt is, degelijk en betrouwbaar. Dit ritzscreen is volledig wind vast in alle standen en in leverbaar in diverse kastkleuren. De kast is uitgevoerd in een vierkante of met een afgeschuinde vorm.Het ritzscreen bij ons standaard voorzien van wandschakelaar. • Zeer goede kwaliteit, leverbaar op grote breedtes en hoogtes...
SCHOREN TERRASOVERKAPPING
Schoren zijn schuin geplaatste profielen in de bijpassende kleur van uw terrasoverkapping, die tegen de palen en tegen het bovenste frame bevestigd dienen te worden. Hiermee geeft u uw terrasoverkapping een prachtige afwerking en een landelijke uitstraling, als bij een traditionele veranda...
SPIE GLAS
De spie is gemaakt van hoogwaardige veiligheidsglas. Het frame is van aluminium en is verkrijgbaar in verkeerswit en crème en antraciet. U kunt de spie direct bestellen samen met uw terrasoverkapping, maar u kunt ook besluiten om later uw overkapping hiermee uit te breiden. ..
SPIE MET ALUMINIUM VULLING
De spie is gemaakt van hoogwaardige aluminium. Het frame is verkrijgbaar in verkeerswit en crème en antraciet. U kunt de spie direct bestellen samen met uw terrasoverkapping, maar u kunt ook besluiten om later uw overkapping hiermee uit te breiden. ..
SPIE POLYCARBONAAT
De spie is gemaakt van hoogwaardige polycarbonaat platen. Het frame is van aluminium en is verkrijgbaar in verkeerswit en crème en antraciet. U kunt de spie direct bestellen samen met uw terrasoverkapping, maar u kunt ook besluiten om later uw overkapping hiermee uit te breiden. ..
ZIJWAND TERRASOVERKAPPING GLAS
Met een zijwand maakt u de overkapping aan één of meerdere zijden dicht, waardoor regen en wind geen kans meer maken. Zo kunt u tot ver in de herfst van uw buitenruimte genieten. De zijwanden zijn direct mee te bestellen en te plaatsen, maar natuurlijk ook altijd later nog te monteren.  ..
ZIJWAND TERRASOVERKAPPING POLYCARBONAAT
Met een zijwand maakt u de overkapping aan één of meerdere zijden dicht, waardoor regen en wind geen kans meer maken. Zo kunt u tot ver in de herfst van uw buitenruimte genieten. De zijwanden zijn direct mee te bestellen en te plaatsen, maar natuurlijk ook altijd later nog te monteren. ..
ZIJWAND VAN ALUMINIUM MET OF ZONDER SPIE
Luxe (zij)wand van onverwoestbaar aluminium (kleur antraciet) eventueel gecombineerd met een glas of polycarbonaat spie...
RITZSCREEN  MET BREEDTE 4200MM TOT 5000MM
RitzscreenDieser Bildschirm ist derzeit der beste winddichte auf dem Markt, solide und zuverlässig. Dieser ritzscreen ist in allen Positionen absolut winddicht und in verschiedenen Gehäusefarben erhältlich. Sie können die Version des Schranks in einer quadratischen Form oder mit einer abgeschrägten Seite wählen.Der ritzscreen wird standardmäßig mit einem Wandschalter geliefert.• Sehr gute Qualität..
RITZSCREEN  MET BREEDTE 5000MM T/M 6000MM
Ritzscreen Op dit moment is dit screen het beste windvaste dat op de markt is, degelijk en betrouwbaar. Dit ritzscreen is volledig wind vast in alle standen en in leverbaar in diverse kastkleuren.Het ritzscreen bij ons standaard voorzien van wandschakelaar. • Zeer goede kwaliteit, leverbaar op grote breedtes en hoogtes.• Volledig wind vast door de rits aan de zijkant van het  doek dat in..
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 15