De werking van een veranda zonwering is vergelijkbaar met die van een zonnescherm. 
Het zonwerende doek zorgt ervoor dat UV-straling wordt geweerd en de temperatuur onder de terrasoverkapping niet oploopt. Voor elke situatie is er wel een passende oplossing.
Zo kunt u kiezen tussen veranda zonwering gemonteerd boven op uw terrasoverkapping of juist onder de terrasoverkapping.


ELECTRISCHE BOVENDAK ZONWERING
Sungear zonwering (bovenzijde) is de oplossing voor onaangename temperaturen onder jouw veranda! De zonwering kan een breedte beschutten van maar liefst negen meter.De zonwering wordt op het 'dak' geplaatst en daardoor worden zonnestralen geblokkeerd voordat deze de terrasoverkapping, veranda of serre kunnen binnendringen. Niet onbelangrijk: de zonwering is standaard op afstand elektrisch bedienba..
ELECTRISCHE ONDERDAK ZONWERING
Sungear onderdak zonwering (ook als bovendak zonwering leverbaar!) is de oplossing voor onaangename temperaturen onder jouw veranda! De zonwering kan een breedte beschutten van maar liefst negen meter.De zonwering wordt onder het 'dak' geplaatst en daardoor worden zonnestralen geblokkeerd voordat deze de terrasoverkapping, veranda of serre kunnen binnendringen.Niet onbelangrijk: de zonwering is st..
PLISSE  ZONWERING
Zonwering plissé. De terrasoverkapping plissé wordt gehangen aan de binnenzijde van de serre of terrasoverkapping. De stof wordt op deze manier nooit blootgesteld aan invloeden van buitenaf en met een handgreep of bedieningsstang kun je de plissé altijd eenvoudig in- en uitschuiven. De terrasoverkapping plissé wordt gemaakt van speciale plissé stoffen die waterafstotend zijn en een ..
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3