Het zonwerende doek van ritzscreens® houdt de warmte en lichtschitteringen van de zon tegen. Zo kun jij ongestoord televisie kijken, zonder invallend zonlicht op je televisiescherm. Waarom ritzscreens® zo effectief zijn in het voorzien van extra privacy? Door ritzscreens® kan er vanuit buiten niet meer jouw woning in worden gekeken, terwijl jij wel naar buiten kunt blijven kijken. Daarnaast zorgen de screens voor een prettig woonklimaat in jouw woning.

RITZSCREEN  MET BREEDTE TOT EN MET 4000MM
Ritzscreen Op dit moment is dit screen het beste windvaste dat op de markt is, degelijk en betrouwbaar. Dit ritzscreen is volledig wind vast in alle standen en in leverbaar in diverse kastkleuren. De kast is uitgevoerd in een vierkante of met een afgeschuinde vorm.Het ritzscreen bij ons standaard voorzien van wandschakelaar. • Zeer goede kwaliteit, leverbaar op grote breedtes en hoogtes...
RITZSCREEN  MET BREEDTE 4000MM TOT 5000MM
RitzscreenDieser Bildschirm ist derzeit der beste winddichte auf dem Markt, solide und zuverlässig. Dieser ritzscreen ist in allen Positionen absolut winddicht und in verschiedenen Gehäusefarben erhältlich. Sie können die Version des Schranks in einer quadratischen Form oder mit einer abgeschrägten Seite wählen.Der ritzscreen wird standardmäßig mit einem Wandschalter geliefert.• Sehr gute Qualität..
RITZSCREEN  MET BREEDTE 5000MM T/M 6000MM
Ritzscreen Op dit moment is dit screen het beste windvaste dat op de markt is, degelijk en betrouwbaar. Dit ritzscreen is volledig wind vast in alle standen en in leverbaar in diverse kastkleuren.Het ritzscreen bij ons standaard voorzien van wandschakelaar. • Zeer goede kwaliteit, leverbaar op grote breedtes en hoogtes.• Volledig wind vast door de rits aan de zijkant van het  doek dat in..
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3