Het zonwerende doek van ritzscreens® houdt de warmte en lichtschitteringen van de zon tegen. Zo kun jij ongestoord televisie kijken, zonder invallend zonlicht op je televisiescherm. Waarom ritzscreens® zo effectief zijn in het voorzien van extra privacy? Door ritzscreens® kan er vanuit buiten niet meer jouw woning in worden gekeken, terwijl jij wel naar buiten kunt blijven kijken. Daarnaast zorgen de screens voor een prettig woonklimaat in jouw woning.

RITS SCREEN  T/M 4000MM
Ritzscreen Op dit moment is dit screen het beste windvaste dat op de markt is, degelijk en betrouwbaar. Dit ritzscreen is volledig wind vast in alle standen en in leverbaar in diverse kastkleuren. De kast is uitgevoerd in een vierkante of met een afgeschuinde vorm.Het ritzscreen bij ons standaard voorzien van wandschakelaar. • Zeer goede kwaliteit, leverbaar op grote breedtes en hoogtes...
RITS SCREEN  4000MM TOT 5000MM
Dit scherm is momenteel het beste windvaste scherm op de markt, degelijk en betrouwbaar. Dit ritzscreen is absoluut winddicht in alle standen en verkrijgbaar in verschillende behuizingskleuren. U kunt kiezen voor de uitvoering van de kast in een vierkante vorm of met een afgeschuinde zijde. Het ritzscreen wordt standaard geleverd met een wandschakelaar. • Zeer goede kwaliteit, verkrijgba..
RITZSCREEN 5000MM T/M 6000MM
Ritzscreen Op dit moment is dit screen het beste windvaste dat op de markt is, degelijk en betrouwbaar. Dit ritzscreen is volledig wind vast in alle standen en in leverbaar in diverse kastkleuren.Het ritzscreen bij ons standaard voorzien van wandschakelaar. • Zeer goede kwaliteit, leverbaar op grote breedtes en hoogtes.• Volledig wind vast door de rits aan de zijkant van het  doek dat in..
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3