Perfecte prijs-kwaliteit verhouding, tot 12 meter breed & hoog afwerkingsniveau. Standaard maten, tegen meerprijs op maat gemaakt. Breedte maten : 3060, 4060, 5060 ect. tot 12060 mm.

Diepte maten: 2500, 3000, 3500, 4000 mm. Leverbaar met in helder en opaal glas.  Geleverd als bouwpakket of vakkundig gemonteerd bij u aan huis.

Verkrijgbaar in Verkeerswit, Antraciet, Zwart en Crème wit.  Altijd ruim op voorraad dus meestal binnen 1 week geleverd.  Uit te breiden met vele opties.

Keuze uit een klassieke, strakke of halfronde goot, leverbaar tot 7 meter zonder koppeling. Keuze uit halfronde of vierkante staander.  Is ook leverbaar als vrijstaand model.

TERRASOVERKAPPING ORTHEN
Betaalbare luxe overkapping met een glazen dakGeniet van de perfecte lichtinval. En kijk onder uw overkapping naar bomen, vogels en sterren. De Orthen van Sungear : Een verrijking van uw buitenleven en een gevoel van pure luxe.High-end De Orthen is een high-end aluminium terrasoverkapping met een staal verstevigd gootprofiel. Dat maakt het mogelijk deze overkapping uit te voeren met een dak v..
TERRASOVERKAPPING ORTHEN OPAAL
Betaalbare luxe overkapping met een mat glazen dak De Orthen van Sungear : Een verrijking van uw buitenleven en een gevoel van pure luxe.High-end De Orthen is een high-end aluminium terrasoverkapping met een staal verstevigd gootprofiel. Dat maakt het mogelijk deze overkapping uit te voeren met een dak van mat gelaagd veiligheidsglas. Hierdoor geniet u van de gedempte lichtinval. Pure ..
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2