Nieuw
TERRASOVERKAPPING PLATINA GLAS
Model PLATINA uitgevoerd met beloopbaar helder veiligheidsglas 8 mm dik. (4.4.2) Overspanning tot 7 meter zonder tussenpaalUnieke vlak plafond dmv omgekeerde liggersInstelbare dakhoek van 5 tot 20 gradenStaander half rond. Goot strak modern. Kleur crème, wit en antraciet structuur. ..
SUNGEAR PERGOLA ZONWERING
Sungear pergola zonwering is de oplossing voor onaangename temperaturen op uw terrras! De zonwering kan een breedte beschutten van maar liefst negen meter.De zonwering kan vrijstaand worden. Niet onbelangrijk: de zonwering is standaard op afstand elektrisch bedienbaar...
HOUTEN TERRASOVERKAPPING
Deze overkapping is onze trots; een luxe en exclusieve terrasoverkapping van gevingerlast gelamineerd tropisch hardhout met robuuste afmetingen, waardoor grote overspanningen op twee staanders mogelijk zijn. De horizontaal geplaatste liggers geven deze terrasoverkapping een unieke en luxe uitstraling.De terrasoverkapping  wordt voor u op maat gemaakt en kan zowel aan uw huis als vrijstaand ..
TERRASOVERKAPPING LAMELLENDAK
Aluminium spatwaterdichte constructie in diverse uitvoeringen (gevel, gekoppeld en vrijstaand), gepoedercaotInclusief motor van ontvangermodule en handzenderUitvoering in alle standaard RAL kleuren en beschikbare structuurlakkenWordt geleverd als maatproduct  ..
TERRASOVERKAPPING ULTRALINE
Met de Ultraline overkapping, een uniek model, weet u zeker dat u het allerbeste heeft om onder te genieten. De Ultraline heeft door het unieke design de mogelijkheid om 7 m. breed en 5 m. diep te bouwen op 2 staanders zodat u een vrij uitzicht heeft zonder obstakels. Bouw uw overkapping uit tot een wintertuin met onze bijpassende glasschuifwanden voor optimaal comfort. De Ultraline voldoet aan ..
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5