SUNGEAR LAMELLENDAK CARRE
De perfecte lichtinval in uw tuinWelk seizoen het ook is, met de CARRE van Sungear bent u in charge over de weersomstandigheden op uw terras. De lamellen zijn namelijk tot 120 graden kantelbaar. Met één druk op de knop speelt u zo met de lichtinval, de schaduw en het luchtverloop onder uw overkapping.De warme lucht blijft in de zomer niet onder uw overkapping hangen, terwijl u al dan niet van de..
SUNGEAR LAMELLENDAK CARRE CABRIO
Het cabrio-effect in uw tuinIn een handomdraai de beschikking over een open ruimte boven het terras? Met één druk op de knop opent u de lamellen van de Carre Cabrio en creëert u een cabrio-effect in uw tuin.De overkapping biedt u in de open stand maximale lichtinval. Tegelijkertijd beschermt deze overkapping u in gesloten stand tegen diverse weersomstandigheden en biedt u een schaduwplek op zonn..
TERRASOVERKAPPING PLATINA GLAS
Model PLATINA uitgevoerd met beloopbaar helder veiligheidsglas 8 mm dik. (4.4.2) Overspanning tot 7 meter zonder tussenpaalUnieke vlak plafond dmv omgekeerde liggersInstelbare dakhoek van 5 tot 20 gradenStaander half rond. Goot strak modern. Kleur crème, wit en antraciet structuur. ..
SUNGEAR WATERAFSTOTENDE PERGOLA ZONWERING
Sungear pergola zonwering, genaamd Tumba, is de oplossing voor onaangename temperaturen op uw terrras! De zonwering kan een breedte beschutten van maar liefst 25m2 (500x500cm)Niet onbelangrijk: de zonwering is standaard op afstand elektrisch bedienbaar.Sungear pergola zonwering is toe te passen op een terrasoverkapping en vrijstaand op palen. De Tumba wordt uitgevoerd met een zonwer..
TERRASOVERKAPPING DESIGNLINE
De Designline, het nieuwste verandadak, heeft een uniek design en uiterst fraaie vormgeving. De Designline heeft een bijzonder sterke bovenliggende constructie, waardoor deze bestand is tegen een hoge sneeuwbelasting. Optioneel met geheel of gedeeltelijk schuifdaksysteem. De Designline wordt geleverd in vaste maten, tot maar liefst zelfs 700 cm uit één goot! Bij maten breder dan 700 cm, wordt de..
TERRASOVERKAPPING MAATWERK LAMELLENDAK
Aluminium spatwaterdichte constructie in diverse uitvoeringen (gevel, gekoppeld en vrijstaand), gepoedercaotInclusief motor van ontvangermodule en handzenderUitvoering in alle standaard RAL kleuren en beschikbare structuurlakkenWordt geleverd als maatproduct  ..
TERRASOVERKAPPING ULTRALINE
Met de Ultra Roof overkapping, een uniek model, weet u zeker dat u het allerbeste heeft om onder te genieten. De Ultra heeft door het unieke design de mogelijkheid om 7 m. breed en 5 m. diep te bouwen op 2 staanders zodat u een vrij uitzicht heeft zonder obstakels. Bouw uw overkapping uit tot een wintertuin met onze bijpassende glasschuifwanden voor optimaal comfort. De Ultra voldoet aan de hoog..
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7