LAMELLENDAK CARRE
De perfecte lichtinval in uw tuinWelk seizoen het ook is, met de CARRE van Sungear bent u in charge over de weersomstandigheden op uw terras. De lamellen zijn namelijk tot 120 graden kantelbaar. Met één druk op de knop speelt u zo met de lichtinval, de schaduw en het luchtverloop onder uw overkapping.De warme lucht blijft in de zomer niet onder uw overkapping hangen, terwijl u al dan niet van de..
LAMELLENDAK CARRE CABRIO
Het cabrio-effect in uw tuin.In een handomdraai de beschikking over een open ruimte boven het terras? Met één druk op de knop opent u de lamellen van de Carre Cabrio en creëert u een cabrio-effect in uw tuin.De overkapping biedt u in de open stand maximale lichtinval. Tegelijkertijd beschermt deze overkapping u in gesloten stand tegen diverse weersomstandigheden en biedt u een schaduwplek op zon..
TERRASOVERKAPPING PLATINA
Model PLATINA uitgevoerd met beloopbaar helder veiligheidsglas 8 mm dik. (4.4.2) Overspanning tot 7 meter zonder tussenpaalUnieke vlak plafond dmv omgekeerde liggersInstelbare dakhoek van 5 tot 20 gradenStaander half rond. Goot strak modern. Kleur crème, wit en antraciet structuur. ..
SUNGEAR PERGOLA ZONWERING (WIND+WATERDICHT)
Sungear pergola zonwering, genaamd Tumba, is de oplossing voor onaangename temperaturen op uw terrras! De zonwering kan een breedte beschutten van maar liefst 25m2 (500x500cm)Niet onbelangrijk: de zonwering is standaard op afstand elektrisch bedienbaar.Sungear pergola zonwering is toe te passen op een terrasoverkapping en vrijstaand op palen. De Tumba wordt uitgevoerd met een zonwer..
MAATWERK LAMELLENDAK
Aluminium spatwaterdichte constructie in diverse uitvoeringen (gevel, gekoppeld en vrijstaand), gepoedercaotInclusief motor van ontvangermodule en handzenderUitvoering in alle standaard RAL kleuren en beschikbare structuurlakkenWordt geleverd als maatproduct  ..
TERRASOVERKAPPING DESIGN
De Design overkapping heeft een unieke uitstraling en fraaie vormgeving. Model Design heeft een bijzonder sterke bovenliggende constructie, waardoor deze bestand is tegen een hoge sneeuwbelasting. Optioneel met geheel of gedeeltelijk schuifdak systeem. Model Design wordt op maat geleverd, tot maar liefst zelfs 700 cm uit één goot! Bij maten breder dan 700 cm, wordt de goot gekoppeld.  ..
TERRASOVERKAPPING ULTRA ROOF CLASSIC
Met de Ultra Roof Classic overkapping, een uniek model, weet u zeker dat u het allerbeste heeft om onder te genieten. De Ultra Roof Classic heeft door het unieke vlakke design de mogelijkheid om 7 meter breed en 5 meter diep te bouwen op 2 staanders, zodat u een vrij uitzicht heeft zonder obstakels. De Ultra Roof overkapping is verkrijgbaar in 3 goot stijlen, compact, Style en Classic.Verkrijgba..
TERRASOVERKAPPING ULTRA ROOF COMPACT
Met de Ultra Roof Compact overkapping, een uniek model, weet u zeker dat u het allerbeste heeft om onder te genieten. De Ultra Roof compact heeft door het unieke vlakke design de mogelijkheid om 7 meter breed en 5 meter diep te bouwen op 2 staanders, zodat u een vrij uitzicht heeft zonder obstakels. De Ultra Roof overkapping is verkrijgbaar in 3 goot stijlen, compact, Style en Classic.Verkrijgba..
SUNGEAR PERGOLA PVC DOEK ZONWERING
De Sungear overkapping beschikt over een zonwerend en waterbestendig doek. Met één druk op de knop laat u het doek open gaan. Zo kunt u direct genieten van maximale lichtinval en het prachtige weer. Mocht u toch liever in de schaduw willen zitten of bescherming zoeken tegen wind, regen of UV-straling, dan sluit u het doek met hetzelfde gemak.Leverbaar in de standaard kleur RAL7024 met wit doek.Max..
TERRASOVERKAPPING ULTRA ROOF STYLE
Met de Ultra Roof Style overkapping, een uniek model, weet u zeker dat u het allerbeste heeft om onder te genieten. De Ultra Roof Style heeft door het unieke vlakke design de mogelijkheid om 7 meter breed en 5 meter diep te bouwen op 2 staanders, zodat u een vrij uitzicht heeft zonder obstakels. De Ultra Roof overkapping is verkrijgbaar in 3 goot stijlen, Compact, Style en Classic.Verkrijgbaar i..
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10