Terrasoverkappingen

Sungear levert en monteert een breed assortiment terrasoverkappingen. 
Hierin maken we onderscheid tussen modellen die een standaard maat hebben en producten die volledig op maat worden geleverd. 

Van instapmodel tot de meest exclusieve modellen met tal van opties.
De mogelijkheden zijn eindeloos. 


Kom langs in onze showroom, liefst met een aantal foto's en wat maatvoeringen, en wij leggen u haarfijn uit wat de mogelijkheden zijn voor uw thuis situatie. 

In de meeste gevallen keert u na dit adviesgesprek huiswaarts met een transparante en duidelijke offerte.

Graag tot ziens bij Sungear.     LAMELLENDAK CARRE
De perfecte lichtinval in uw tuinWelk seizoen het ook is, met de CARRE van Sungear bent u in charge over de weersomstandigheden op uw terras. De lamellen zijn namelijk tot 120 graden kantelbaar. Met één druk op de knop speelt u zo met de lichtinval, de schaduw en het luchtverloop onder uw overkapping.De warme lucht blijft in de zomer niet onder uw overkapping hangen, terwijl u al dan niet van de..
LAMELLENDAK CARRE CABRIO
Het cabrio-effect in uw tuin.In een handomdraai de beschikking over een open ruimte boven het terras? Met één druk op de knop opent u de lamellen van de Carre Cabrio en creëert u een cabrio-effect in uw tuin.De overkapping biedt u in de open stand maximale lichtinval. Tegelijkertijd beschermt deze overkapping u in gesloten stand tegen diverse weersomstandigheden en biedt u een schaduwplek op zon..
TERRASOVERKAPPING BUDGET
Model Budget uitgevoerd met een Helder of Opaal  Polycarbonaat dakbedekking. Model Budget uitgevoerd met een helder of opaal polycarbonaat dakbedekking 16 mm dik. Staander vierkant of half rond. Goot rond, strak of klassiek. Kleur crème, wit structuur en antraciet structuur...
TERRASOVERKAPPING BUDGET  ULTRA HELDER
Model uitgevoerd met Ultra Helder Polycarbonaat dakbedekking.Model uitgevoerd met een ultra heldere polycarbonaat dakbedekking 16 mm dik. Staander vierkant of half rond. Goot rond, strak of klassiek. Kleur crème, wit structuur en antraciet structuur.  ..
TERRASOVERKAPPING ORTHEN
Betaalbare luxe overkapping met een glazen dakGeniet van de perfecte lichtinval. En kijk onder uw overkapping naar bomen, vogels en sterren. De Orthen van Sungear : Een verrijking van uw buitenleven en een gevoel van pure luxe.High-end De Orthen is een high-end aluminium terrasoverkapping met een staal verstevigd gootprofiel. Dat maakt het mogelijk deze overkapping uit te voeren met een dak v..
TERRASOVERKAPPING ORTHEN OPAAL
Betaalbare luxe overkapping met een mat glazen dak De Orthen van Sungear : Een verrijking van uw buitenleven en een gevoel van pure luxe.High-end De Orthen is een high-end aluminium terrasoverkapping met een staal verstevigd gootprofiel. Dat maakt het mogelijk deze overkapping uit te voeren met een dak van mat gelaagd veiligheidsglas. Hierdoor geniet u van de gedempte lichtinval. Pure ..
TERRASOVERKAPPING PLATINA
Model PLATINA uitgevoerd met beloopbaar helder veiligheidsglas 8 mm dik. (4.4.2) Overspanning tot 7 meter zonder tussenpaalUnieke vlak plafond dmv omgekeerde liggersInstelbare dakhoek van 5 tot 20 gradenStaander half rond. Goot strak modern. Kleur crème, wit en antraciet structuur. ..
MAATWERK LAMELLENDAK
Aluminium spatwaterdichte constructie in diverse uitvoeringen (gevel, gekoppeld en vrijstaand), gepoedercaotInclusief motor van ontvangermodule en handzenderUitvoering in alle standaard RAL kleuren en beschikbare structuurlakkenWordt geleverd als maatproduct  ..
TERRASOVERKAPPING DESIGN
De Design overkapping heeft een unieke uitstraling en fraaie vormgeving. Model Design heeft een bijzonder sterke bovenliggende constructie, waardoor deze bestand is tegen een hoge sneeuwbelasting. Optioneel met geheel of gedeeltelijk schuifdak systeem. Model Design wordt op maat geleverd, tot maar liefst zelfs 700 cm uit één goot! Bij maten breder dan 700 cm, wordt de goot gekoppeld.  ..
TERRASOVERKAPPING ULTRA ROOF CLASSIC
Met de Ultra Roof Classic overkapping, een uniek model, weet u zeker dat u het allerbeste heeft om onder te genieten. De Ultra Roof Classic heeft door het unieke vlakke design de mogelijkheid om 7 meter breed en 5 meter diep te bouwen op 2 staanders, zodat u een vrij uitzicht heeft zonder obstakels. De Ultra Roof overkapping is verkrijgbaar in 3 goot stijlen, compact, Style en Classic.Verkrijgba..
TERRASOVERKAPPING ULTRA ROOF COMPACT
Met de Ultra Roof Compact overkapping, een uniek model, weet u zeker dat u het allerbeste heeft om onder te genieten. De Ultra Roof compact heeft door het unieke vlakke design de mogelijkheid om 7 meter breed en 5 meter diep te bouwen op 2 staanders, zodat u een vrij uitzicht heeft zonder obstakels. De Ultra Roof overkapping is verkrijgbaar in 3 goot stijlen, compact, Style en Classic.Verkrijgba..
SUNGEAR PERGOLA PVC DOEK ZONWERING
De Sungear overkapping beschikt over een zonwerend en waterbestendig doek. Met één druk op de knop laat u het doek open gaan. Zo kunt u direct genieten van maximale lichtinval en het prachtige weer. Mocht u toch liever in de schaduw willen zitten of bescherming zoeken tegen wind, regen of UV-straling, dan sluit u het doek met hetzelfde gemak.Leverbaar in de standaard kleur RAL7024 met wit doek.Max..
TERRASOVERKAPPING ULTRA ROOF STYLE
Met de Ultra Roof Style overkapping, een uniek model, weet u zeker dat u het allerbeste heeft om onder te genieten. De Ultra Roof Style heeft door het unieke vlakke design de mogelijkheid om 7 meter breed en 5 meter diep te bouwen op 2 staanders, zodat u een vrij uitzicht heeft zonder obstakels. De Ultra Roof overkapping is verkrijgbaar in 3 goot stijlen, Compact, Style en Classic.Verkrijgbaar i..
Weergeven 1 t/m 13 van in totaal 13